Aysgllarkn Ayy hayalim bu post ve “kızlar ben doğurdum” açmaktı. Çoğu gitti azı kaldı inşallah sağlıklıca evladımı kucağıma alırım🥹🥹 Sizler napıyosunuz kaç haftalık oldunuz, atarsa son kaç oldunuuuzz🥹💕😍
Miniginannesiiii1111 Aysgllarkn son 69 Allah izin verirse inşallah sağ salim rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 30+1 şükür
Aysgllarkn Mizgin2020 maşallah, yolu yarılamışsınız 🥹😍 rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💕🌸
Aysgllarkn Miniginannesiiii1111 amiin inşallah. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın, sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim 🫠🪷
Alvn3946 Aysgllarkn 2nci gebeliğim olmasına rağmen heyecan çok var biraz zor geçiyo ağırlaştım iyice ev temizliğine girişmem gerek Allah yardımcımız olsun
Miniginannesiiii1111 Aysgllarkn amiin inşallah rabbim kimseyi bu yolda birakmasin isteyen herkese de nasip etsin tattirsin sağ salim 🧿
Selim_Alparslan Aysgllarkn Evet kuzum sancilar gidip geliyor Rabbım herkesin yardımcısı olsun tez vakitte kurtulsun inşallah 🌸🤭
Ipek321 Aysgllarkn merhaba canım baya yakınız seninle bende bu postu cok beklemiştim 🥹 2 gün önce açtım ve suan son 97 🥳 asiri heyecanlıyım dediğin gibi şimdi de kızlar doğurdum ve pozitif doğum hikayemi paylaşmak ay inşallah nasip olur sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🥰🤲🏼💖