Fuffhjffj Benim 13 haftalıkken düşükğum oldu ondan sora biride kese oluştu kalp atişi yoktu ondanda kürtaj oldum iki tane de kimyasal gebelik oldu böyle yaşayip hamile kalan varmı ben korkuyorum hamile kalmaya yine aynı şeyleri yaşamaya
ucigdem Fuffhjffj genetik test yaptır canım, benımde 3 kaybım var 2.kayıpta genetık yaptırmıstım kan pıhtılasması cıkmıstı 6 ay coraspirin kullandım fakat yetersız geldim sanırım 3.bebegımınde kalbin durdu 1 ay oldu kürtaj olalı 3 ay bekle dıyor doktor
Fuffhjffj ucigdem ben ilk kaybımda sonra yaptım bendede kanpitlaşmasi var ama doktorlar diyor ki bebeğin kalp atışını duyalım ondan sonra iğne başlayalım zaten ondan sonra hiç duymadım kalp atişi
ucigdem Fuffhjffj sebebi bellı iğne vermelerı lazım ama vermiyorlar banada öyle yaptılar kalp atısınıda duyuncada gıdıyor bebekler üzüldugumuzle kalıyoruz
su_96 ucigdem ben de iğne kullanmama rağmen bebeğimi kaybetmiştim canım. 3 kez aynı durumu yaşadım. Şimdi doktorumu değiştirdim 4. Gebeliğimi düşünmeden önce ecopirin aspirine başlattı bide vücut bebeği kabul etmiyor olabilir dedi ve bağışıklık baskılayıcı ilaç olan Prednol’e başlattı bakalım. Sen de doktoruna söyle bu ilacı bence
Fuffhjffj ucigdem benim arkadaşimida kanpitlaşmasi var doktor gebe kalmadan önce iğne vermişti iğneyi kulandi sora hamile kaldi kaç duşukten sora oğlunu kucağina aldı bende doktorlara söylüyorum ama vermiyorlar verseler belki bizde bunları yaşamayiz gebelik olucak sonra iğne verirlermiş
ucigdem su_96 bılgı ıcın teşekkür ederim canım doktoruma söyleyeceğim gebe kalmadan baslayabılırız dımı prednol hap mı iğne mı