ppmerlina Polyanna35 Allah bir aksilik vermezse aklımda normal doğum var evet 🥹 seninn? Ayy aslaa evde doğuramam korkarım 🤣🤣 sen suda mı doğuracaksınn
ppmerlina Polyanna35 evet bitanem Allah nasip ederse normal düşünüyorum 💕🤲🏼 Asla evde doğuramam kızz sen evde suda mı planlıyorsun yoksaa 🤲🏼
Beyza_35 ppmerlina Ahmet kılyara canım çok memnunum Alsancak ta muayene yeri 1350 ₺ ödüyorum Karataş ta yapıcaz doğumu büyük ihtimal 😊
ppmerlina Beyza_35 şimdi görsellerden baktım iyi bir adama benziyor yüzü 🌸 inşallah su gibi doğumun olur aşkım 🤲🏼🥰
ppmerlina kimchikimdi bizim burdaki şehir hastanesi de çok güzel zaten yeni yapıldı ama yaklaşık 1 saat kız çoook uzak ve kendi araban olmadan gitmek çok zorrr dağ başı gibi bir yerde otobanda kalıyor tepede :( Sizinki nasıl
kimchikimdi ppmerlina Bizimdi yakın ya askim arabayla 15 dakika sürüyor kestirmeden gidersen, Allah askina hastaneyi o kadar uzağa yapmaya ne gerek var
ppmerlina kimchikimdi dimi yaa o kadar da güzel bi hastane ki yoksa bende hiç düşünmeden orda doğururdum Oh senin şansına yakınmış Allahtan 🥹🌹
kimchikimdi ppmerlina Orada yap dicem ama uzak baya o an hem yolumu dusunecen hemde panik olursunuz en güzeli olsun askim sizin icinn💖
Ozlemmdnr minismom merhaba şehir hastanesinden memnun kaldınız mı birde odalar tek kişilik mi bende orda doğum yapmayı düşünüyorum da