arsesraa Kızlarım başlıkta sorum mevcut. Kaset test vardı elimde çok çok silik bir çizgi görüyorum sanki siz de görüyor musunuz adetime 5 gün var
denizyrdm arsesraa evet ben gördüm silik belirsiz ama var cok erken henüz ve kaset testte belirmiş bence kan verin
arsesraa arsesraa @twomam canım ben dayanamadım elimde kaset test vardı bu akşam az önce denedim silik var gibi ama görüyor musun
arsesraa denizyrdm ben de hiç beklemiyordum kaset ve daha günüme var diye bu siliği görünce bile çok şaşırdım geçen ay negatifti hem kar gibi bembeyaz oluyordu
denizyrdm arsesraa erken döllenme olduysa erken cıkmış da olabilir insallah vardır bebişin seniledir🙏
arsesraa denizyrdm inşallah canım valla çok teşekkür ederim belki erken gebelik yaparsam daha net çıkar
twomam arsesraa kız onu neden çıkarıyorsunuz böyle karmakarışık görünüyor insan nereye bakacağını bile şaşırıyor😂
mrvrm Caglali bunun kuruma çizgisi olma ihtimali var renginden dolayı öyle görünüyor. Ama çizgi var. İnşallah hamişsindir 🥰
arsesraa Bu da aynı test kızlar telefondan cekınce çok net anlaşılmıyor gibi ama gözle görülüyor sanki
twomam arsesraa bak şimdi daha iyi anladım bu çizgi hemen mi çıktı yoksa 5 dakika sonra felan mı canım kuruma olmadığına eminsin değil mi çünkü pembemsi değilde grimsi gibi
mrvrm arsesraa burada daha net 😍 benim de bat 10. Şu an regle 6 gün var. Sabah ilk idrarla yaparsam regle 5 gün kala yapmış oluyorum. Ama kendimi tutuyordum yapmayacam diye. Neden aklıma girdin ki şimdiii 😜
arsesraa twomam ahahaha kırmızı çizginin sağına bak canım çok çok derinlerde ince silik bir çizgi var gibi 😅😅
arsesraa twomam beş dk içinde çıktı canım kuruma değil ona eminim bir de kaset test ya hani olmasa hiç göstermez diye düşündüm geçen ay hep bembeyazdı
twomam arsesraa bence de en garantisi ama çizgiyi gördüm valla ben de ay inşallah vardırrr amiiin bize de haber et canım🌸🌸
arsesraa twomam hemen hemen yazacağım zaten şu an eşim yanımda değil ona da uzaktayken söylemek istemiyorum heyecanımı sizinle paylaşacağım 💕💕