ilknur2534 Kızlar bir bakar mısınız?? Bn şuan 34+4 haftalık gebeyim. Lavaboya gittiğim zaman afedersiniz oturduğum zaman vajinamda bir baskı ve sızı oluyor . Sizde de var mı böyle bisey.?? Anlayamadım niye böyle oluyor.
Nurrrrr ilknur2534 Canım korkma kanaman yok suyun gelmiyorsa nişanında gelmiyorsa bebek kanala inmiştir ondandır canım dua et bol bol 😘😘
ilknur2534 Nurrrrr öyle mi diyorsun çok sağol.. 😊ne bilim bu aralar sızı gibi lavaboya gitmek istemiyorum artk.
Nurrrrr ilknur2534 Yok bitanem ben bir doğum yaptım normaldir öyle bebeğin hareketlerinde sorun yok ise 😘😘
Nurrrrr ilknur2534 Pek hatırlamıyorum ama canım cok kramp ve yalancı sancılar oluyordu ve suni ile doğurdum bende ne kan ne su ne nişan hiç biri yoktu 🤷♀️
Nurrrrr ilknur2534 Rica ederim kuzım korkma stres yapma hiç bişey düşünme bir baktın kendiliğinde sağlık bir şekilde gelmiş 😘😘
UcanHamile Bende 34+6 yim. Hep alt tarafta ağırlık hissediyorum bebek artık başaşağı olduğu için oda. Dk başı tuvalete gidiyorum. Ara ara da yalancı sancılar geliyor adet sızlamasi gibi ya da karın sertleşmesi gibi. Doktorum olması gereken şeyler artık normal dedi.
Hiradila Aynı haftalardayız ve aynı şeyler sanki özel bölgemi yırtıyorlar bıcak batar gibi bir sızı snra geciyor ama yine geliyor normal sanırım😢
UcanHamile ilknur2534 . ilknur2534 evet bebek ters döndüyse iyice ağırlaşıyor alt kısım. Vucudun ağırlık merkezi kafa olduğu içinmiş