Aysenur01 Raporda yazan haftayla benim haftam tutmuyor bu yanlış mu yazıldı yoksa görüntülenen haftayı mı yazıyorlar bilenler yazsın lütfen raporu ben almadığım için eve gelince gördüm durumu
Sedalii Aysenur01 detaylıyı yapan doktorun soylemesi lazım haftasıyla uyumlu değilse bebeğin ölçümlerini yapıp hangi haftayla uyumlu oldugunu yazıyor
Sabireeray Aysenur01 canım uymayabilir sıkıntı olmuyor benim bebekte 1 hafta önce olarak çıktı sıkıntı yok yani küçük mü büyük mü çıktı yani
Aysenur01 Sabireeray benim de bir hafta önde yanlış mı yazıldı dedim ilk haftalarda doktor demişti biraz önde ve geride olması sorun yaratmaz diye bu gittiğim doktor profesör sağolsun hiç konuşmaz mecbur kalmadıkça
Haticekckkk Allah ın izniyle bişey çıkmaz inşallah 🤲sonuçlar nasıl ben de Cumartesi yaptırcam çok heyecan var :(
Aysenur01 Haticekckkk canım bazı özel hastaneler 30dk 45 dk bakanlar oluyormuş bizim hoca 10 belki 15dakşks bakmıştır ama önemli bi ultrasonmuş ve çıkan raporu her muayene de getireceksin demişti
Aysenur01 Sabireeray açıkçası gittiğim yer çok kalabalık bir klinik acaba. Yanlış mı yazıldı dedim doktor da önemli deyince nasıl yanlış yazdı bunu diye düşündüm demek ki ölçümle sağol canım rahatladım