Muazzez5050 Kızlar bu ilacı kullanırken doktora kontrole gitmeden önce kendiniz ilişki yaşadınız mı yoksa doktoru mu bekliyorsunuz
mrvrm Muazzez5050 öncesinde ilişki kafanıza göre tabiki. Doktor sadece iğneyi vurulma saati ile iğneyi vurduktan sonraki ilişki saatini söylüyor. Öncesi ve sonrası siz nasıl isterseniz
Muazzez5050 mrvrm anladım ben geçen ay kullandım femara ama yasaktır ilişki diye girmemiştim hiç öncesinde o yüzden sormak istedim
Muazzez5050 Cimcime30 ben 2. Aya başlıyorum geçen ay kullandık olmadı umarım bu ay güzel bir haber alırım
mrvrm Muazzez5050 yok canım değerlendir öncesini de. Öncesi de çok önemli. Vücutta canlı kalan sperm olursa onların da dölleme şansı oluyor en azından. Sonrası çok önemli değil ama öncesinde günaşırı değerlendirmek lazım
Muazzez5050 Lavinyam06 evet daha önce spontane gebeliğim vardı ama kürtajla sonuçlandı kalp atışı olmadı İlk ay femara denedik olmadı Ay femarada hsg de çekiyor
Lavinyam06 Muazzez5050 ne zaman kürtaj olmuştunuz geçmiş olsun bende aynı durumdayım Eşinin değerlerine bakıldı mı
Muazzez5050 Lavinyam06 27 aralık 2024 te oldum kürtaj 2025,mayıs kimyasal oldu eşime bakıldı hafif şekil bozukluğu var dendi ama oda perhiz süresi 15 gündü ondan kaynaklı olabilir dedi doktor
Lavinyam06 Muazzez5050 4 Haziran 2024 de oldum bende :( Benimde eşimde sayı azlığı var bende de pcos Ama 15 günlük perhizle verilen test sonucu yanıltır zaten çok uzun bir süre
Muazzez5050 Lavinyam06 bende de pcos var Rabbim bizlere de sağlıkla evlat nasip etsin kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz
Muazzez5050 Lavinyam06 bende 27 yaşındayım 4. Yılımdayım Bilseydim pcos olduğumu hiç korunmazdım çok pişmanım