Gencbirannis Yani futbol dedigin kızlar 3 yas oğlum karşıya geçti plastik topu attık birbirimize ayakla vurarak bunda bir sakınca var mı?
aybalasmom Gencbirannis çok tatlı bi soru olmuş🤭. Hem top hafif hem sert vurmuyorsunuz bi sıkıntı olmaz. O bahsettikleri profesyonel futboldur. Oğluşunuzla oynadığınız futbolun bi zararı olmaz kahkaha atar eğlenirsiniz mis gibi😍
Biminikannesi Gencbirannis riskli hareketler yapmadığın sürece ne olcak bende ilk zamanlar voleybol oynamıştım 😀
Gencbirannis deletedmom43191 internetten baktım da futbol oynanmaması gerekir diye yazıyordu korktum bir an :)
Gencbirannis aybalasmom dimi evet ya korktum bi an :) Biminikannesi voleybolda uzanıyorsun bide yukarı:)
Mor-kelebek Gencbirannis aman internete baksan hiç uzanma yat diyorlar bacım öyle hayat nerede 🤣 bugün yine dip köşe yapmaya çalıştım mecbur. Top hafif topmus bişey olmaz inşallah ❤️
cilvelilahmacun Gencbirannis O sırada halter kaldıran Amerikalı gebeler snsnjsjsj Yok kız nolcak gerçek futbol oynamadiysan sıkıntı yok shdbdb