a-koroglu penbe_karisi eşim sarışın mavi gözlü bende ekrana öyle bir kız bebiş koymuştum kızım kapkara saçlarıyla doğdu 😂😂 gözleri henüz belirsiz ama bana benzeyip kahverengi olur yüksek ihtimalle 😂😂😂
Guzelanne56 penbe_karisi rahmetlı oğlumun resmi vardı hala da o var kızım 8.5 aylık hıc benzemıyorlar alakası yok bırbırıyle ustelık kardeşler bı de kaderlerı benzemesın
Meral_63 penbe_karisi ben ela gözlüyum eşim kahverengi gözlü eşim esmer ben beyaz tenli bakalim ne çıkacak 😂
staRmama penbe_karisi hiç inanmadığım için koymadım gen denen bir gerçek var sonuçta 😂 ben de şöyle duymuştum (doktordan) ilk hareketini hissettiğin an kime bakarsan ona benzermiş bunu doktordan duymuş olmakta beni ekstra şaşırtmıştı 😂
penbe_karisi staRmama 🤣🤣🤣yaaa Instagram’da çok gördüm benziyorlar artık bilemiyorum ama senin duyduğun bence daha hurafe aşko 🤣🤣🤣🤣 ilk çocuğumda ilk hareketlerinde evde tektim bana benzemesi gerekirken babasına benzdedi🤣🤣🤣tek fark kızım beyaz 🤣🤣
Merveee6 penbe_karisi ben bi tane çok sevmiştim ekranıma koymadım ama hep bakıyorum fotoğrafını çekip oğlum çok şükür ondan bile güzel oldu yada yavrum olduğu için bana öyle geliyor :)