anneoluyorummm103 o uykudayken bişey olursa paniği Allah’ım çok kötü ilk kızım doğduğunda o uynamasa bile ben sıçrayarak uyanıp sürekli kontrol ediyordum 2yasinda şuan o sıçramalarim geçti ama gece uyandığımda mutlaka yokluyorum ya ateşine bakıyorum ya nefes kontrolü yapıyorum stres annelerin üzerinden hiç gitmiyor maalesef…
Ay hatta bir ara vücudum mu beynim mi bilmiyorum o kadar yorulmuş ki kızım ya 1 yaşındaydı yada 1,5 yaşında tam emin değilim eşimi uyku tutmamış telefona bakıyordu bende uyuyorum kızımız yanımda anne-yanı beşikte ben uyandım kızımın kolunu kaldırdım geri düşüyor kaldırıyorum geri düşüyor (uyku sersemiyim) eşimde napıyorsun derken birden eşime hareket etmiyor dedim kızı kucağıma alırken eşim benden aldı kızı sallıyor Kızımda ağlıyor tabi 🥹 sakinleştirir eşim geri yatırdı kızı, ben tabi beynim o an uyandı kendimi kötü hissettim bana döndü sen iyimisin diyo eşim az önce ne yaşadık diyor.Ben o an bunları yaşadığımı hatırlıyorum ama inan kendimde değildim çocuk uykuda tabiki kolu geri yatağa düşecek 🫣Rabbim bir daha yaşatmasın stres çok zor…
Allah’tan yükümü hafifletenim var yoksa annelik çok stresli