Herkese merhabalar öncelikle gerçekten bunu yaşamış tecrübe edinmiş bir kardeşimden acil yardım bekliyorum yoksa kafayı yiyeceğim allahım nasip etti binlerce kez şükürler olsun 10 gün önce evladımı kucağıma aldım hamile kalmadan önce ekstra atımları olan biriyidim kalp ritim bozukluğu diye geçiyor ama belli bi sayının altında olduğu için ilaç başlamamışlardı hamile kalmana engel değildi ve tüm hamileliğim boyunca ilaç kullanmadık hamilelikte d-dimer yüksek ilerlediği için kan sulandırıcı kullanarak geçirdik bu dönemi ve hiç şikayetim olmadı doğumum bebek makat gelişli olduğu için spinal anestezi altında gerçekleşti ve hastanede iki gün yattıktan sonra taburcu olduk hastanedede bişey yoktu taki eve geldik önce kalbim de bi ağırlık hissettim biri oturuyor eziliyor gibi bi histi ardından otururken yatarken ya da efor halindeyken öksürük geliyor gibi bir his ile nefes kesilmesi yaşamaya başladım ilk günler çok umursamadım sonra dün doktora gittim kalbime ve bacaklarıma bakıp herhangi
Bir pıhtı olmadığını söylediler ama o nefes kesilmesi
Asla gitmiyor yanında ara ara da kalbim duruyormuş hatta resetleniyormuş hissi gibi çarpıntı olup geçiyor saniyelik şekilde ama en çok o nefes alamama hissi boğazda tıkanıklık gibi bu neyden kaynaklı olur ben hiç kahve içmedim acaba diyorum narkozu mu atamadım o mu etkiliyor ama 10 gün oldu 10 günde de o narkoz atılmıştır herhalde bu his geçmedikçe sürekli ağlıyorum ne olur sadece tecrübe eden biri yazsın şimdiden çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun