Endoplazmikredikulum Merhaba bat 12 Eylül Çatlama 30 Ağustosdu öncesi sonrası değerlendirdim akıntım fazla olduğu için tampon taktım toz pembe bir lekelenmem olmuş sonra başkada hiç olmadı acaba bilgisi olan varmdir 😌
Nur8893 Endoplazmikredikulum Bizim hemen hemen aynı bat benimde 11 12 yerleşme bu zamanlar da olabiliyormuş ☺️ . Benimde beyaz akıntım var ama regl den öncede oluyor bende
nerm629_ Nur8893 benimde regl 11 Eylül aynıyız benimde 28 inde oldu yumurtlama inşallah bakalım haftaya öğreniriz
Endoplazmikredikulum nerm629_ tutulurken kanama oluyormuş Allah’ım inşallah öyledir tek duam 💗🫠l rabbim geri cevirmesin bu istediğimiziii
Busyusad nerm629_ yaa benimde aynı tarihler 13 Eylül bat gösteriyor uygulama siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzay inşallah bu ay hepimiz mutlu haberi alırız
nerm629_ Busyusad ben pazartesi ve çarşamba günü yapmayı planlıyorum prodictor early diye bi markayla perşembe günü regl günüm
nerm629_ Endoplazmikredikulum inşallah canım pozitifdir bende pazartesi günü yapamayı planlıyorum test adetime adetime 3 gün kala bide çarşamba günü yapicam adetten bi gün önce çıkarsa buraya atıp etiketlerim sizi 🥰Allahim böyle çok isteyen kişilerin kucaklarini boş bırakmasın kaçtane test aldım sayısını unuttum
nerm629_ Endoplazmikredikulum bu testleri iliskiden 8 gün. Yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bakalım perşembe günü ogrenicem hayırlısıyla 🥰