ppmerlina Kızlar son 2-3 gündür hemen hemen her dakika amazon reklamları çıkıyor uygulamada Kapatmaya çalışıyorum amazonun sayfasına atıyor beni deli etti 😡😡 Sizde de öyle mi
Herseydenbiktim ppmerlina Bu uygulama beni mahvetti en son silecem dua etsin sizler varsınız dkwjdlafjow durmadan hesaptan atıyor beni girmek zorunda kalıyorum bilgilerimi hep bu yüzden hesabım silinirse cok sitem ederim
yellowchick ppmerlina bendede hepsiburada reklamı çıkıyor orda çok geziniyorum.Buraya girdiğimde de orda baktığım şeylerin reklamı çıkıyor belki sende amazona giriyorsan ondan olabilir 😄
Asteriaa ppmerlina DNS ayarlarını degistir ozaman gelmez istersen yazabilirim ne yapman gerektigini ben reklam almıyorum🙂
Asteriaa Endoplazmikredikulum basit ayarlara girin telefonun kendi ayarları özel dns ayarlarını seçin orda yazma yerine dns.adguard.com yazın reklam alamayacaksınız sitelerde ve uygulamalarda
Endoplazmikredikulum ppmerlina kizz oldu benim reklamlar gitti chatgbt sor DNS ayarları reklam çok gelio falan de o yardımcı oluo hiç bişi olmuo 😅😅
ppmerlina Endoplazmikredikulum Asteriaa Telefonun diğer uygulamalarının ayarlarını bozmaz dimi dkdkdk