Cinarsaitinannesi edaonyurtttt cihaz kaynaklıdır herkes 1500 betayla görünür der ama cihaz da önemli hele devletse çok geç görünür bekleyin 1 hafta daha
momofmychildren edaonyurtttt vajinalden muayene oldunuz mu? 4+5de karından görünmedi vajinalden görünmüştü
Nur124 edaonyurtttt canım hiç kulak asma yok 1500 görünür yok 3000 görünür vs herkeste aynı olmaz benim de ilk de çok yüksekti betam ona rağmen görünmedi kese ve psikolojim bozuldu çok üzüldüm 8 haftalıkken çok şükür hem bebek hem kese görünmüştü
yellowchick edaonyurtttt geç döllenme olabilir beta değerine göre bakma herkeste aynı olmuyor erken görende var geç görende stres yapma hiç haftaya bir daha gidersin çok normall bunlar
edaonyurtttt Cinarsaitinannesi özel hastanedeydi ama neden öyle oldu anlmadim nerdeyse 4000 e yaklaşmıştı değer
Cinarsaitinannesi edaonyurtttt ben hep geç gittiğim için bişey diyemicem ama korkma çok kişi görememiş normaldir
Moonlight__ edaonyurtttt karından 6000’den sonra görünüyor diyorlar. Benim muayeneden 1 gün öncesinde 3700 küsürdü ertesi gün vajinal ultrasonla görmüştü keseyi. 4+6’idi. Kese boyu 6-7 mm gibi bir şey demişti.
mrvsrcn edaonyurtttt bir hafta daha bekle canım acele etme ve vajinal ultrason olma sakın ilk başlarda riskli oluyor daha bebişin tutunma aşamasında 9. Haftaya kadar kese bebek kalp atışı hepsinin yolu var acele etme sakin kal ve hep güzel düşün evham yapma
mutlumoomm edaonyurtttt geç döllenme olabilir belki de cihazdandır devlete gidiyorsanız devlette geç görünüyor bazen ben keseyi gördüğümde beta 1543 dü
neslihanataizi Aynn çiçeğim hcg ye göre değerlendirme herkesin yapısı farklı bekle azıcık görürsün inşallah. Bak benim hcg 30 du 10 gün sonra hcg eye bakmadı bile ilk keseye bakmak istedi 2mm cik göründüydü. Şimdide içine bebek gelsin diye bekliyorum 🥲💗🤷🏻♀️