neseyesil Merhaba kızlar şuan 6 haftlik gebeyim 21 ağustosta hamile olduğumu bilmediğim için röntgen cekilmistim başına gelen oldumu böyle bı durum ne gibi sorunla karşılaştınız acaba ?
kurkmantosuzmadonna neseyesil böyle durumlarda ya hep ya hiç kuralı geçerlidir canım. Yani etkilenmiş olsaydı hemen düşerdi. Ben de hamile olduğumu bilmeden çektirmiştim. Çok şükür bir şey olmadı. Doktorum eğer etkilenmişse düşer yoksa da sağlıklı gebelik olur demişti. Korkma o daha minik kan pıhtısı.
Aygunirmm neseyesil canım Radyoloji teknikeriyim. Aldığın doz aşırı bir doz değil. Sürekli maruz da kalmamışsın. Sorun olacağını düşünmüyorum. Elbette doktor kontrolü aksatılmamalı. Ben hamile olduğumu bilmeden 2-3 hafta çekim yaptım 🤦🏻♀️ çok şükür bişey olmadı
1aleynax Komşumuzun annesi ameliyat olmuştu radyasyon odasında almıştı çocuk sağlam gayet Allah’a bolca dua et her şey Allahın elinde
neseyesil Beni doktorum perinatolojiye yönlendirdi ister istemez korktum inşallah sağlıkla alırım kucağıma 🤲
kurkmantosuzmadonna neseyesil inşallah üzülme sakın. Ben hamileliğime sevinememiştim bile bu yüzden. Boşuna üzülmüşüm.