senaaaaaaaaaa Bebeğim 19 günlük ilk günler göğüslerim taş gibi oluyordu şimdi çok yumuşak. Bebeğimin emmesinde değiştirdiğimiz bez sayısında vs bir sorun yok ama göğüslerim yumuşak acaba sütüm mü azaldı diye düşünmeye başladım. Sizin de böyle mi olmuştu
2bebelianne senaaaaaaaaaa korkma cnm ilk zamanlar sütun fazla salgılanır bı süre sonra bebeğinin emdiği doyduğu miktarda salgılanır yani bedenin kontrolsüz süt salgilamak yerine bebeğinin doyacağı kadar salgılar
Ceren1996 senaaaaaaaaaa bende öyle hisseduyorum zatn.dogumdan sonra hiç sütüm gelmedi smdi bile az az geliyo. Ne yapmak lazım arttirmak icin
HumaBetul342 senaaaaaaaaaa çok normal yumuşak göğüs süt yok anlamına gelmiyor ilkine göre göğüsler ((Halk arasında söylenen)) tembihleniyor hep öyle baştaki gibi olmaz :)
senaaaaaaaaaa 2bebelianne yaa 🥹 vallahi korkmuştum kaç gündür.. bir de kilosu iyi filan diye anlatıyordum herkese nazar değdi sandım😭
ikinci-bahar25 senaaaaaaaaaa nazar haktır kilosundan sütünden kimseye bahsetme çok çabuk göze geliyor özellikle süt. Ayrıca yaşadığın normal bir süre sonra emzirmeye alıştığı için bebeğe göre süt üretiyor merak etme
senaaaaaaaaaa ikinci-bahar25 çok haklısınız bebeğim küçük doğdu o yüzden herkes soruyor durumunu ben fe neyse onu söyledim ama dikkst etmek lazım
senaaaaaaaaaa HumaBetul342 ay ben direkt benim sütüm yok mu moduna girdim kaç gündür içten içe stres yaşıyordum🥹
HumaBetul342 senaaaaaaaaaa Hiç stres yapmayın vardır sütünüz stres sütünüzü azaltır süt yapan yiyecekleri bol tüketin bol su için 🙂
Minikeller38 senaaaaaaaaaa canım Hip ‘in emziren anneler için olan çayı çok güzel ilk oğlumda onu kullandım 3 yaşa kadar emzirdim çok şükür . 2. Ye gebeyim ondada aynısını aldım stok ettim . Doktor önermişti sezeryan olduğum için sütüm gelmemişti içmeye başlayınca farklı göreceksin ..