saniyegunes Detaylı ultrason yaptırmak istemiyorum Ama doktorum yaptırirsan iyi olur dedi çok kararsızım
mavi123_ saniyegunes ayyy aynı şeyi bende düşünüyorum ve aşırı ikilemdeydim. İlk gebelipimde yaptırdım ama bu sefer çok kararsızım
Rabiul saniyegunes neden kararsızsınız ? İstememenizin sebebi ne ? Detaylı ultrasonda bebeğin herhangi bir hastalığı var mı diye bakılıyor uzuvlarına bakılıyor. Kalpte veya böbrekte bir sorun olursa Allah korusun doğduğu zaman o bölüme gidip kontrol ediliyor
saniyegunes Nazanemre Bir doktordan söyle bir duyum aldım çünkü Yüzde 60 oranında doğruluğu ve bebek için zararlı aynı zamanda ben zaten ultrasonda her şeyi görüyorum gerek yok çocuğa zarar dedi
saniyegunes Rabiul Doğruluk oranı yüzde 60 Sürekli ultrasona girmek zararlı Eskiden detaylı ultrason mi vardı annelerimiz onlara mi giriyordu tarlada evde doğum yapıyorlardi Allah’a emanat sonuçta Ve doktor bir sıkıntı olsa zaten ultrasonla görüyor tekrar bir ultrason daha bebeğe zarar çocuklar neden yüzünü eliyle kapatıyor istemiyor çünkü ultrason sırasında
Yenibirannee saniyegunes eskiden ölüm oranları ve sakat çocuk oranları daha yüksek. Allah korusun teknoloji ilerlemişken neden bundan yararlanmayalım ki? tabiki önceden görüp bilmek her anneyi rahatlatır bir durum. örneğin benim annemde girmemiş kalbimde delik vardı ve bunu ilerleyen yaşımda fark ettiler. şimdi doğar doğmaz hallolut durum olursa hemen tedavisi yapılıyor. ben 3. bebeğime hamileyim herşeyi ihmal etmiş olabilirim ama detaylıyı asla es geçmedim. tabiki takdir sizin 🌸
Rabiul saniyegunes aynı şekilde detaylı göremiyorlar ama farklılıklar var detaylıdaki gibi her uzuvlarına bakamıyor . Haklısınız tarlada doğam çocukların yüzde bilmem kaç kısmı yılanlar tarafından sokularak ölüyordu kalan kısmı da kimisi sağlam kimisi hasta
Cerentoprak saniyegunes benim anlamadığım şey ultrason zaten ışıkla görüntüleme ve çocuğa herhangi bir zararı yok bir çok kadın doğumcuyla görüştüm hepsi zararsız olduğu için herhangi bir kısıtlama yapmıyor. Bu ultrasonun zararlı olduğu konusu bence halkın bir uydurması gibi
Hzlll0606 Ben randevu aldım detaylı ultrason için ama 17. Haftaya vermiş doktor yani oluyor mu 17 de. 20. Haftada yapılır diye biliyordum ne yapsam
Bulutlarda saniyegunes Gebelikte en önemli şey bence Allah korusun bir şey varsa erkenden önlem alırlar
Mervezzz Bende önem veriyorum detaylıya 2 3 hafta önce gittim erken dediler, bugün 22+3 oldum cam sakurada randevum var ama yüksek riskli gebelikler bölümünden aldım randevuyu mecbur artık bakarsa bakar bakmazsa bende yaptirmamis olucam🥲
YyyyYasemin saniyegunes detaylı ultrason yaptırmak en iyisi bence çünkü her detayına ayrı ayrı bakılıyor girmenizi tavsiye ederim benimde 1 ay sonra randevum bence gidin tabi siz bilirsiniz
Kartalmommy saniyegunes dün girdik şükür bi sorunla karşılaşmadık ne gelirse Allah dan baş üstüne fakat önlem alınabilecek bi sorun hastalık varsa şimdiden baktırıp önlem almak lazım yine de karar sizin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Serife5712 saniyegunes bence kesinlikle yaptırın Ve normal bakılan cihazla detaylıda bakılan cihazda farklı %60 doğru diye de birşey yok Zarara gelirsen bacımsu elimizdeki telefondan tut evdeki cihazların bile inana vücuduna zararı var. Benim oğlumda kemiksek bir hastalık vardı ve ben bunu karnındayken öğrendim tüm hazırlıklarımı yaptım doğar doğmaz tedaviye başladık Ama doğunca öğrenseydim hazmetmesi doktor bulması delen zaman geçecek ve sorun olacaktı belki Kısacası sağlıkla alırsın kucağına ama herleyi önceden bilmek en doğrusu anne ve bebek için