Mervekaram22 Yademm bacak arası iyi çekilmemiş şuan baktığın zaman kız duruyor ama bence senin ki erkek
Aslaninannesi_ Yademm kesinlikle kız 11.haftada bile oğlumun bacak arası böyle değildi pipisi gözüküyordu erken değil kız bebiş bu 💕
Hamide_1 Yani kız gibi görünüyor ama 12.hafta çok erken bence bizede kız demişlerdi 17 de erkek olduğunu ögrendik 😂 net olması için bekleyin biraz daha
hayirlisi06 Yademm ikinci kız güzeldir inan bana Benim 4.Kız geliyor Rabbım büyüktür ne diyim O en iyisini bilir. Biraz burugum değilim desem yalan olur Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Yademm hayirlisi06 oyyy maşallah Allah bizede gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde 🤲
Kkkbbbrrraaa Rica etsem bana da tahmin de bulanabilir misiniz 12 haftalık pozisyonu uygun değildi uyuyordu tam göstermedi
Yademm deletedmom43191 kızım var inşallah bide erkek olur ama doktor kız gibi dedi sonra radyoloji doktoru ben kız diyemem bu bebeğe erken dedi inşallah yanılmıştır sağlıklı bi erkek olur ama hayırlısı