senem304 aman ya nedir bu doktorlardan çektiğimiz senin iki gende var benim üç gende çıktığı halde iki doktor dedi ki birşey olmaZ sırf bir düşük var diye sonra 3. Doktora gittim oda dedi ki bu tartışmalı konu benim bu konu hakkında bilgim Yok iyi bilgili doktora gitmen gerek bende bir Prof buldum Cerrahpaşa tıp fakültesinde gebe kalırsam tekrar hemen ona gidicem şimdi kendim kan sulandırıcı kullanıyorum hap ama burada bir arkadaş var o Elazığ'da yaşıyor yanlış bilmiyorsam ona attım kendi doktorunda gösterir misin Allah bin kere razı olsun doktoruna göstermiş demiş ki bana kalsa şuan aspirde başlatırım gebe kalır kalmazda hemen iğneye başlamalı senemcim şakın peşini bırakma bir arkadaş var oda buradan biz grup kurmuştuk konuşuyorduk pnunda ilk düşükte pıhtılaşma çıktı oda bizim gibi kaç doktora gitti hepsi bir düşük diye birşey olmaZ demiş kızda ne bilsin neyse hamile kaldı oda ölmüştü şimdi şükür yine hamile ve iğne kullanıyor bir sıkıntı Yok sanki biz çok meraklıyız iğne kullanmaya bence sen iyi araştır bir profa git nerede oturuyorsun yardımcı olabileceğim varsa olayım lütfen peşini bırakma bu pıhtılaşmayı çoğu doktor bilmiyor iğne muhabbetini falan tekrar aynılarını yaşamayalım ben kürtaj olalı 4 ay oldu bu ikinci ay korunmayı bırakalı çok istiyorum başa döndük ve ölen bebeğimin yeri çok ayrı çok zor zamanlar geçirdim seni çok iyi anlıyrpjm :(