heyecanli1anne__ Kızlar instagram da ne gördüysem denedim yerleri sildiğim suya sirke Arap sabunu sıvı deterjan hepsini kullandım ama ne zaman yerleri silsem yerler leke leke birde beyaz çok belli oluyor acaba paspas ucundan mı oluyor ne önerirsiniz
Musilk-1 heyecanli1anne__ sade sıcak su ile sil mopla bu deterjanlar leke yapar zaten canım yada güzel koksun istiyorsan çok az çamaşır yumuşatıcısı ben öyle yapıyorum
Yldz_89 heyecanli1anne__ benimde iz kalıyordu sonra silva nın yer bezini aldım beyaz sabun sıcak suyla elimle siliyorum mis gibi😁 elle silmek yorucu ama öbür türlüde hoşuma gitmiyor
kurkmantosuzmadonna heyecanli1anne__ bebek şampuanı duydum ama denemedim canım. Hep yerlerde hem camlarda çok güzel iz bırakmadan siliyormuş. Ama kayma yapar mı onu bilmiyorum işte
heyecanli1anne__ Musilk-1 sadece sıcak suyla mı yapmam gerekiyor bide öyle deneyim umarım yine leke leke olmaz bide halıları verdim direk göze batıyor yerler sinirim bozuluyor artık 😂
Musilk-1 heyecanli1anne__ leke olfugu icin temizlemesi daha kolay olur sıcak suyla temizlensin lekeler sonra su yer temizleme ürünü yada yumuşatıcı kullanırsın istersen güzel koksun
Herseydenbiktim heyecanli1anne__ Ben domestos ve yağ çöz sıkıyorum 6 7 fıs sıkıyorum bu bir haftadır yerler parlak oluyor kuruyunca dene istersen bi