_5757 Fotoğraf yükleyemedim ama dün test yaptım hemen silik çıktı beş dkka sonra biraz daha belirdi 
Seyma123_ _5757 ben de dün ve bu sabah yaptım silik çizgi çıktı farklı markadan denedim normal gebelik testi onda negatif çıktı
Caglali Çizgi var gibi ama bilemedim Ben de hafif silik çizgiyle öğrenmiştim Ama testim hangi markaydı hatırlamıyorum
penbe_karisi Bende bu siliklik ile öğrendim ertesi gün kan verdim 62 çıkmıştı sonuç herkeste yalancı pozitif duyuyordum ama bende vermedi cnm hayırlı olsun umarım vardır ♥️♥️
_5757 penbe_karisi freely markamıydı testiniz bende çok kötü yorumlar gördüm herkesde yalancı pozitif çıkarmış inşallah bene öyle olmaz
nuriyegcl _5757 yalancı pozitif çıkıyor dediler hep ama çevremde kim yaptıysa dogru sonuç aldı tabi ki kan verip öğrenmeniz daha sağlıklı olur 🌸
_5757 nuriyegcl prodictor marka test aldım eğer varsa onda çıkar zaten çıkarsa hemen acile gidip kan vericem acilde alıyorlar diye biliyorum 😊
_5757 nuriyegcl days comfort gebelik testi yaptım maalesef ki negatif çok üzüldüm ya cumartesi tedavi sürecine başlıyacaktık bir umut dedim belki hamileyimdir de nasip böyleymiş
nuriyegcl _5757 bence kan testi vermeden umutsuzluğa kapılmayın 🫶🏻 negatif ise de Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻💖