elifbzdmr28 kizlar merhaba doğumum başlamış acılmamim ilerlemesi için Meryem Ana otu kullanmak istiyorum nasıl yapmamız gerekiyo bu arada evdeyim yatış istemedim doktor da sancıların siklasin a gel dedi bilenler cevaplar mısınız
mehmetsaki elifbzdmr28 Rabbim bi sancıda kurtarsın hayırla sağlıklı bi şekilde kucağa almak nasip olsun ben de yapmayı istiyordum ama kısmet olmadı internette de suya katın o açıldıkça sende de açılma oluyormuş biiznillah ha bide hurma yemekte doğumu kolaylaştırır bol bol yürüyüş ve otur kalk hareketi olur ya bi yere tutunup bende oda açılma yapıyordu ve doğum anında bağırmadan Doktor’un dediklerini uygulayın bebekte korkmasın doğum kolay olur inşallah🤲
mehmetsaki elifbzdmr28 bide o bitki açılmaya başlayınca suyundan da içmek gerekiyormuş yazıyor merak edip araştırma yaptım da 🥲
elifbzdmr28 kurkmantosuzmadonna onu zaten biliyorum dua süre hangilerini okumamız gerekiyo onlardan bahsediyorum
elifbzdmr28 mehmetsaki amin çok sağolun ☺️ hurma yiyorum bı süredir bu hamileliğim ağır geçti biraz yürümekte oturup kalkmakta zorlanıyorum o yüzden yürüyüş zor inşallah süreç kolay olur
elifbzdmr28 mehmetsaki peki evde koysam suya bı sorun olur mu galiba onu doğum olur olmaz sudan almak gerekiyormuş alamazsak bı sıkıntı olur mu
mehmetsaki elifbzdmr28 sizde sağolun da yürüyüş olmazsa bile otur kalk hareketi yapabilir misiniz bıyere tutunun fark edersiniz zaten yavaş yavaş yapın sancı çoğalıyor açılma da biiznillah olur
mehmetsaki elifbzdmr28 internete doğum başladığında suya katılması gerekiyormuş deniyor da denemedim işte hiç
karamella_ @elifbzdmr28 canım sancıların varsa onu suya koy Meryem süresi felak naz oku yada yanında biri varsa yapsın yakınların Yasin süresi okusun sende summer sebile yesserahu zikrini çek bol bol kolaylıkla kurtul inşallah bana da dua edermisin kendi sancım gelsin bugün açılmam hızla kolaylıkla olsun yoksa yarın bende suni sancı alacam
oykuedaa Merhaba açılmalarınız oldu mu o gün? Ben de şimdi açılmam 1 cm ve ilerlemiyor diye otu koydum suya ama bekliyorum elifbzdmr28
elifbzdmr28 oykuedaa maalesef o gün acilmam ilerlememis ama ertesi günü sancılarım sıklaşınca gittim doktora acilmam ilerlememis ti ama sancım olduğu için yatış yaptılar ama daha sonrasında acilmam hızlı bı şekilde ilerledi ve doğum yaptım o gun
elifbzdmr28 oykuedaa ot ben de işe yaradı mı bilmiyoruz hiç ot da hiç değişiklik olmamıştı zaten kayinvalidemde dökmüş suyu sonrasinda