muhber Kızlar şehir hastanesinde detayli ultrasona gireceğim, deneyimli olanlar var mı , eşi de ıceriye aliyorlar mı
Aygunirmm muhber doktordan doktora değişir 🤷🏻♀️ aşırı saçma ama almayan var. Bahane olarak da mahremiyet demişlerdi bana neyin mahremiyse benim kocam yani 😂
Mommysangels muhber detaylı ultrason alanına bile almıyorlar canım malesef bir kaç kişiye denk geldim eşlerini odayı bırak koridordan bile kovuyorlar 🤷🏻♀️
myangelson muhber doktoruna bağlı bizde eşimi almamislardi mesela. Ama normal kadın doğum muayenesinde başka bir doktora gitmiştim aynı hastanede o eşleri alıyordu odaya
Fuunndaaa muhber devlet hastanelerinde kadın dogum koridorundan bile çıkarttıkları oluyor eşleri kalabalık olursa malesef ki içeriye alsınlar
bayatlamayankurabiye muhber Merhaba. Ben de detaylı ultrasonu şehir hastanesinde yaptırdım. Eşimi içeri almadılar.
bayatlamayankurabiye muhber Bebeğin güzel bir fotoğrafını yakalayınca veriyorlarmış. Ama benim bebeğim hep arkasını dönüyordu. Çok zor bakıldı zaten. O yüzden ultrason fotoğrafı veremiyorum dedi.