Aylinannesi mk123 iyi canım cok sükür toparladı biraz 😊 kız odadan odaya özlüyorum ya hahaha😂 yirim onu yirr
mk123 Aylinannesi ne güzel anlatiosun heyecanlandim bi an öyle deyince, maşallah ya🤗rabbim onları bize bağışlasın ve korusun 🙏bizde iyiyiz sukurler olsun 23+6 olacaz bu gece ins, gün geçtikçe daha bi heyecan artıo💕
Aylinannesi Duuyguum aynen ama burasıda cok sıcakmış ya😒😁 deli gibi uykusuzum ya 😂 alıyo ama mama da veriyorum şuan 4,5 filan abbası sen nasılsın kac haftalık oldun kızzz😍
Aylinannesi Duuyguum valla sorma ya dışarı cıktığımda resimlerine bakıyorum resmen sanki senelerdir görmemişim gibi 🤣 bide kucağa alıştı göğsümde takılmak istiyo hep😍🤩😬
Aylinannesi Duuyguum oyyy masallah ya level atlamışsınız 🤩🤩😂 bian 9 aylıkmı dicektim tekrar nick e baktım😂🙈 Allahım tamamına erdirsin canımmm
Aylinannesi mk123 süper bişeymiş ya Allaha sonsuz şükürler olsun🙏🏻😍 sende böyle olucaksın 🤗 masallah büyümüş az kalmıs canım ya ben yazana kadar doğucaklar nerdeyse 😂 amiiin insallah sağlıkla kucağınıza alın bekliyorum kopamıyorum sizden 😊😊😘
Aylinannesi Duuyguum yaaa 😍😍😍 aynen bitek benim kucağımda uyuyo ya piyemses 😍🤗 sürekli meme istiyo ağlıyo beni istiyo yani 😎🤩😂 kendilerini güvende hissedermiş yavrucaklar ayy darısı size yavrum😘
Duuyguum Aylinannesi babaya 3500 havayla yürüyosundur şimdi sana benziyo ama beni daha çok seviyo diye 😎
Aylinannesi Duuyguum 😂😂 Aynen ama napalım doğanın kanunu bu memesi olsa onuda isterdi 🙈😂😂 sütü olsa yani🤣
Duuyguum Aylinannesi napayım canım annemin babamın kayınvalidemin mezarlarını ziyaret ettik eve geçiyoruz sen nasılsın happykids çi oldun bakıyorum 😅
Aylinannesi Duuyguum aa canım benşm Allah rahmet etlesin bilmiyodum ben ya 😞 iyi yapmısın yok be kidse sadece günlül bilgileri okuuombu otomatikman beni silmiş yeniden kayıt oldum :)
Aylinannesi Duuyguum ben nasıl oluyö işte kzıımla istanbuldayz bizde ziyaret filan sen naslsn bebiş nassıl kaç aylık oldun🤗