Aylinannesi Yeni aklıma geldi valla sormak çünkü yeni keşfettim 1 kere gittim doğumu Allah nasip ederse orda yapmayı düşünüyorum ama buraya yabancı olduğum için pek bi fikir sahibi değilim yardımcı olabilicek birileri vardır umarım🤷🏻♀️
OzgeDgnp Aylinannesi giden bi tanıdgım var iyi diye duydum,benim doktorumda megaparkta derya saglam kendisinden cok memnunum ilgi alaka konusunda
Senazencir Aylinannesi benim arkadaşımın doktoru çok memnun kaşdığını ikinci hamileliğinde de yine ona gideceğini söyledi. Başta düşük riski vardı doktorun ilgisiyle bilgisiyle bebeğini kucağına aldı
Deletedmom525 Ben de Maraş’ta yım canım ama dr la ilgili bi bilgim Yok ama dr un adını duydum iyi diyorlar kaç haftalıksın
Aylinannesi Deletedmom525 şükür🤗 33 olcam cuma günü canım sen ? Sezaryan olucam ama genelmi spinalmi bilemiyoeum oyüzden doktor nasıl merak ediyorum bu konularda
Naznazz Deletedmom525 marash life turgay nuri Aksu doktorunu tavsiye ederim mükemmel Bi doktor pozitif tabi doktorunuzu dğştermek isterseniz.
Deletedmom525 Aylinannesi ben kürtaj oldum canım tedavi görüyorum şuan allah bağışlasın darısı bana inşallah 😀 cinsiyet ne
Aylinannesi Deletedmom525 geçmiş olsun canım allah gönlüne göre versin tez zamanada insallah🙏🏻 Kız ☺️
Deletedmom525 Aylinannesi amin çok teşekür ederim allah sana bağışlasın.arama butonuna megapark yazarsan oraya gidenleri bulabilir yazabilirsin canım kolay doğum olur inşallah 😙
Aylinannesi OzgeDgnp sezaryan doğumları nasıl acaba iyimi derya sağlam hiç duymadım yabancıyım buraya ama 1 2 kişiden duyupta geldim
Busrayildirim Merhabalar yaptınız mı doğumu benimde doktorum Semih bey bilgi verebilir misiniz doğumu hakkında nasıl geçti
Aylinannesi Busrayildirim yaptım canım süper geçti spinal sezeryan oldum valla on numara insan işinide gayet iyi yapıyo için rahat olsun
Busrayildirim Aylinannesi ayy bende öyle düşünüyorum. Farklı bi doktora gidiyordum Semih beye yeni geçtim doğumunu çok merak ediyorum.
Aylinannesi Busrayildirim valla pişman olmazsın adam cok iyi yani mübarek bi suratı var zaten insan güveniyo🙈😂 ilgili hem beni tebrik etti mızmızlanmadın cok iyi gecti diye ☺️