beyazorkide_ 8 ay evvel yaptım acil sezeryan oldu ben tedirgindim korktum agliyodum benimle çok güzel ilgilendiler sakinlestirdiler hiç korkma annesi bebeğine sağlıkla kavusucan Allah’ın izniyle dediler biraz üşüdüm orda sırtıma örtü orttuler usumeyim diye sohbet ederek doktoru bekledik doktor geldi belden uyuşturucular hiç hissetmedim iğneyi hatta hadi artıkhocem belim ağrıdı dedim doktora oda ohoo ben uyusturdum sen yatman kaldı dedi gülerek bende yattım sonrasında sohbetle sakalasmayla hatta şarkı açarak gerçekleşti doğum ben çok memnun kaldım ameliyathane ekibinden ogljmlada benimlede çok ilgilendiler hatta benim tansiyonum düştü bı ara baygınlık geçirdim hemen ilaç verdiler damardan 5 dk ya bir iyimisin canım tatlım diye hitap ettiler hatta oğlumun adı Halil İbrahim hemşireler hocam adına yaraşır şekilde karsilayalim dediler Halil İbrahim şarkısı açıp karşıladılar oğlumu tek sknti bana biraz suratsız memnuniyetsiz ve agresif servis ekibi denk geldi onlarlada ikinci gün bı sürtüşme yasayim imza atıp çıktım yoksa 1 gün daha cekemezdim onları birini kesin dkverdim galiba ama herkeze aynı kişiler denk gelmez benden 1 hafta fln sorna arkadaşım doğum yaptı hem ameliyathane ekibi hemde servis ekibi harikaydı çok ilgilendiler dedi biraz uzun oldu kusura bakma 🤭