BusraOzhan Deryadenizka Halime İkra koyun, İkra diye seslenirsiniz kim ne diyecek kii ☺️ Arkadaşımında kayınvalidesinin adı Halime eşi illa annemin adı olacak dedi arkadaşım da Alya istedi, Halime Alya koydular ama hep Alya diyor kızına ☺️
busrasafak Selim_Alparslan teşekkürler canim 😊 bu cumartesi cati muayenesi var cok heyecanliyim 😅 doktor iyi inmis dedi geçen hafta kan ilacimi birakmistim hemoroid oldugumdan yne basla dedi dusuk ciktigi icin yine kabiz oldum😶 heyecan basti acikcasi yaa yaklaştı bayagii sen nasilsin😍
Ayseosman Taila Zara'da güzel Can'ım İrem'in bı dıger anlamında cennet bahcesınde bı Gül ismi Can'ım sen hangı niyetle koyarsan Can'ım biz iyi anlamında koyduk😉
Pembepanter ZhraFatih hmm. Olabilir tabi canım. Farklı anlamları var demekki ben öyle okuyunca yazmak istedim sadece😍
Taila Deletedmom308 valla koyamazsın dedim o ne öle dalga geçerler dedim dinletemedim ama 20 gün falan var tahminen doğuma o güne kadar evin içinde azraa diye dolaşcam alışsın kararlı olduğumu görsün beni lohusa sendtomuna sokma koyamazsın dedim yazdırma sakın kimliğine dedim bakalım 🤔 inadımı bilir kendisi ama üstelemez eşim anlayışlıdır heleki böle bi konuda kafasına göre gidip yazdramaz yani bu kez mahkemelerle uğraşırız değiştirmek için gerek yok azra iyi kısa net anlamlı güzel 👍 ilk sölediğim isimdi zaten