busrasafak Selim_Alparslan teşekkürler canim 😊 bu cumartesi cati muayenesi var cok heyecanliyim 😅 doktor iyi inmis dedi geçen hafta kan ilacimi birakmistim hemoroid oldugumdan yne basla dedi dusuk ciktigi icin yine kabiz oldum😶 heyecan basti acikcasi yaa yaklaştı bayagii sen nasilsin😍
Selim_Alparslan busrasafak kuzum benimde sancılarım vardı geçen hafta 100 çıkınca ebe çatı muayenesi yaptı hiç korkma kasmazsan acımıyor benim biraz mantarım varmış o yüzden acıdı 😓 cumartesi tekrar kontrol var bakalım çok heyecanlıyım 🥰 geçmiş olsun kuzum sıvı şeyler tüket
Selim_Alparslan busrasafak evet kuzum var benim 2 haftadır sancılı geçiyordu bu hafta biraz rahattım istirahat ettim iyi geldi 🥰 Geceleri çok rahatsız oluyorum yatınca bebek çok toplanıyor dağ gibi oluyor karnım 😓 şimdide nezle oldum bakalım inşallah geçer ☹️
Taila Deletedmom308 bence söyle aylarca ben taşıyorum ben çekiyorum bunca eziyeti ismine karar vermekte hakkım de güzellikle söledm bende ikna ettim inşallah seninkide anlar seni
Dilan123 Busrak26 yaa benimde istediğim isim ama eşime sevdiremedim uzun olduğu için 2. İsimde olmuyordu yanına o yüzden Lavin’e karar verdimm 2. İsimde o koyacak 😂 çook güzel isimmm 👍🏻
Misafirim Duyguanneoluyor bütün anneler bana da dua edermisiniz lütfen 2 oğlum var ve suan hamileyim sağlıklı sihatlisinden rabbim bana da hayırlı bir kız evladı nasip etsin lütfen dua edin nolur
Sevgiplt Selin ❤️❤️ Ama Açelya Asmin isimleri de çok güzel kuzenlerimin ismi olduğu için ben tercih etmedim