rumeyssdg arkadaşlar beta hcg sonucuma bakar mısınız, daha sonuç gösterme için gidemedim ama bu şekilde çıkmış sonucu
_nejla_ rumeyssdg hayirli olsun insallah allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Yazmelegi_ rumeyssdg hamilesin ❤️ bazen betaya göre gözükmeyebiliyo son adet tarihine göre en az 6 da vs görürsün ❤️ erken görme ihtimalin de var tabiki
rumeyssdg _nejla_ sabah kan olmadan önce doktor dedi zaten kese gözükmüyor bi kan bakalım dedi kanda da böyle çıktı
mom_51 Hayırlı olsun canım benim. Bende Salı günü 7 gün gecikme ile 3485 değerle öğrendim gebe olduğumu. İnşallah hepimiz sağlık sıhhatle bebeklerimize kavuşuruz ❤️❤️🤲
_nejla_ rumeyssdg 900 lerde yinede kese gozukmez en az 1500 ustu olmasi gerekiyor diye biliyorum 2000 lerdr bile bazen zor gozukuyomus
merveiii rumeyssdg kese ve kalp atışı için 7. haftanı bekle kuzum öyle git bence ben öyle yaptım ebemde öyle söylemişti ama iki gün sonra mutlaka tekrar sabah kan ver artışın var mı bak hayırlı olsun bebişiniz 🌸🩷