Edaaalll Merhaba kızlar normalde 25 haftalık olmam gerekiyor ama ulturason da 24 haftalık görünüyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz nolur ??
Mrvaydn18 Edaaalll canım benim bebeğimin de karın çevresi ve kilosu 1 hafta geriden geliyor. Doktor herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmediğini söyledi bana olabilir dedi.
Deletedmom434 Edaaalll Merhaba,3 haftalık gerilik olduğunda genelde doktorlar perinatoloğa vs yönlendirir.. Ama sizin ki 1 hafta doktorunuz bir durum görse size bilgi verirdi. Haftasınıda yakalayabilir korkmayın
Migrenligebe Edaaalll 1 hafta cok onemli degil dert etmeyin. Ayrica ultrasondan ultrasona da degisiyor. Devlette ultrasona girdim doktor 3.150kg dedi, 1 hafta sonra ozelde 2.950 dendi. Ertesi gun kasilmadan dolayi devlete acile gittim 2.850 dendi 😂
ozgezcn Edaaalll ultrason cihazları hastaneden hastaneye değişiyor. Bir şey olsa söylerler canım zaten.
tugba_kck_1987 Ultrason cihazları tahmini hesaplama yapiyo inanın yanılma artı yada eksi hesap yapabilir. Ben kendimden biliyorum bir hafta arayla ultrasonda geri olan bebek bir hafta sonra fazla çıktı doktoruma dedim bu nasıl olur bir haftada bu kadar nasıl büyüyecek bebek. Cihaz yanlış ölçüm yapmıştır dedi demekki ortalama bisiler hesaplaniyo bir hafta çok normal lütfen üzülmeyin