balarisi06 Hanımlar eşim için urolojiden randevu aldık onumuzdrki hafta sperm değerlerine tekrar baktiricagiz. Sadece sperm testi mı istiyorlar erkeklerden kan testi felan da varmı ekstra ne gibi şeyler yapıyorlar bilen varsa lütfen yazabilir mi? Bende tekrar doktora görünmek istiyorum kendim için daha önce gittiğimde hormon lh fsh amh tarzı degerlerime bakıldı ama normal bir günde bakmistı doktor ve simdi araştırdığımda bu tarz tahliller adetin 3. Günü bakilmali yaziyor. Ben yanlış mı yaptım bir ay daha kaybetmek istemiyorum kendim için ne zaman randevu almalıyım lütfen yardımcı olun 🙏
Deletedmom434 balarisi06 Merhaba,hemşireyim konu hakkında bilgi var. Spermiyogram testi sadece spermle yapılıyor kan alım işlemi yapılmıyor☺️ Hormon testleri sizin için yapılan adetin 3. Günü doğru sonucu verecektir
Deletedmom525 balarisi06 geçen hafta benimde hormonlarıma baktılar canım adetin üçüncü günü gel demişti dr öyle yaptım bende. Bu cumartesi de eşim için ürolojiden randevu aldım üç gün ilişki olmamalı dördüncü günü gelsin eşiniz tahlil için dedi kan felan demedi dr
balarisi06 Deletedmom434 teşekkür ederim cevabınız için erkekler için de kan alıyorlar gibi bişey duydum yanlismi yani!? Sadece spermiyogram yeterli oluyor mu 😊
balarisi06 Deletedmom525 anladım canım benim günüm geçti olmadım ama normal gebelik testi de negatifti bir daha da yapmadım adeti bekliyorum olur olmaz hemen randevu alacagim 3. Gün için bi baktiginizda durum ne diye inşallah ters bişeyler karşılaşmayiz 🙏
Deletedmom525 balarisi06 fsh normal.amh 0,75 çıktı 1 in altı düşük kabul ediliyor diğer test sonuçlarıyla birlikte değerlendirme yapıcak aşılama yüksek dedi dr bide adetliyken gittiğinde alttan muayene yapıyor yumurta sayımı yapıyor dr canım