Sementa63 Kahve bağımlısı olduğum halde gebeliğimin başından beri içmeye korktum, 4 aylık hamileyim gaz şişkinlik yapıyor diye ve demir düşüklüğü olduğundan içmedim ama bazen canım istiyor, sizler tüketiyor musunuz zararı var mı.
aybalasmom Sementa63 benim hemoglobin değerim çok düşüktü. İki hafta önce 7.8 di. Günde 3 kere gyno ferro verdi doktorum. Dün gittim 8.8 olmuştu. İki hafta içinde 2 ya da 3 kere içmişimdir. Canımız illaki çekiyor ben de telvesini yemeye bayılıyorum. Yine de içmemeye özen gösteriyorum.
Zero93 Sementa63 Benim demir problemim yok. Ama riskli gebeyim. 5 ay hiç kahve içmedim yasak diye değil kendim korktm içmedim. Sonra doktoruma sordm bir zararı olmaz 1 bardak icebilirsin demişti bana. Şimdi günde bir bardak içiyorum ama kahvesini az koyduruyorum telvesini
MerveLeo Sementa63 benim de demirin düşük. Riskli gebelik değil. Ben çay içemiyorum midem hassas. Sabahları 1 fincan içiyorum. Bağırsaklarıma iyi geliyor en çokta ondan
anneci-23 Günde 1 fincan kahve bence bişey yapmaz ama 200 ml üstü içersen sıkıntı olabilir yine doktoruna danışsan daha iyi olur
Miillena Riskli bir gebelik geçirmiyorsan günde bir fincandan bir şey olmaz doktorların hepsi sınırlama koyuyor sadece yasaklamıyor ama demir ilacı kullanmadan önce ve sonra biraz vakit koy aralarına 1-2 saatlik, birlikte tüketme yoksa ilacın anlamı kalmıyor.