kurabi Kızlar merhaba 9haftalık gebeyim ama sadece folik asit verdi Dr başka vitamin yada ilaç kullanmam gerekiyor mu
Aygunirmm kurabi 34+2 yim şuan. 20 haftaya kadar yalnızca folik asit (multivitamin şeklinde olduğu için hala devam ediyorum) kullandım. 20 haftada d vitamini dahil oldu. D3K2. Doktorum magnezyuma gerek duymadı başlamadı. Tavsiye de etmedi. Diyetisyen arkadaşım da tavsiye edilmediğini gerek duyarsam süte kakao karıştırıp içebileceğimi sütten kalsiyum kakaodan magnezyum ihtiyacımı alabileceğimi söyledi 🥰
Busraaaakkk kurabi 12.haftaya kadar sadece folik asit öneriliyor ben de öyleyim şu an, 12den sonra vitamin başlarız dedi doktorum
kurabi Aygunirmm bacaklarımda ara ara ağrı olduğu için magnezyum verdi ama inanılmaz mide ağrısı yaptı bu yüzden artık kullanmıyorum ,bebeğin gelişimi için acaba bişeyleri eksikmi yapıyorum diye endişe ediyorum
Aygunirmm kurabi dilerseniz süt kakao deneyin. Her zaman tükettiğimiz besinler zaten. Zararı olmaz inşallah faydasını görürsünüz 🥰
momyays @kurabi ben 9+3 üm , folik asirit kullanımı yalnızca, bu hafta bütün vitamin değerlerime diğer gerekli olan şeyler için kan verdim, sonucuna göre baslayacagız sanırım bu haftadan sonra.