llsenoss hamile kalmak için ne yapmak gerekiyor 1 yıllık evliyim bi kaç ay denedik olmadı bu ayda yumurtlama günümle beraber 3 gün ilişkiye girdik bebek olsun kafasıyla girmedik ama niye olmuyor bizim merak ediyorum
demirrleydi_ llsenoss eğer sağlık açısından bir sorun yoksa doktorum bana hep kaçan kovalanır illa çocuk diye düşünme demişti çünkü insan düşündükçe gerçekten hem kafayı yiyiyo hemde hormonları alt üst olduğu için olacağı varsada olmuyo eğer bir doktor kontrolünde ilerliyorsanız folik asit kullanabilirsin
Yaprakunallar llsenoss canım ben bu ay tam 1 yıldır deniyorum tüm testler gayet güzel çıktığı halde olmuyor vakti zamanı var demekki düşünmemeye calıs bunu sorman bile vucutta stres yaratıyor bende çok düşünüyorum kafamdan atamıyorum en büyük sorunumda bu
Daisyy000 llsenoss İlişki sonrası ne zaman popomun altına yastık koyup 25dk kadar kalkmadan yattıysam hamile kaldım
demirrleydi_ llsenoss yani bu süreci bir doktor kontrolünde devam ettirmek daha sağlıklı olur hem ruhen hemde bedenen daha rahat hissedersin