Selim_Alparslan Talentedmom hayir kuzum 38+1 oldum bekliyoruz aşırı sancim var asla yuruyemiyorum yarın doktora gideceğim bakalım ne durumda 🥹🌺🤷🏼♀️
eslem2121 mucizebebegimmm postu şimdi okudum inşallah herşey yolundadır Allah analı babalı mutluluk huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun bebişible ailenle nice mutlu yıllarınız olsun 🙏
mucizebebegimmm eslem2121 ya çok teşekkür ederiz çok şükür her şey yolunda şimdilik darısı diğer hamile arkadaşların başına inşallah kolaylıkla 🙏🏻❤️
Baklavaseverim mucizebebegimmm Aşkım doktorumun önerdiği bir krem önereyim biraz pahalı ama hemen iyi geliyor colostre sadece emzirmeden önce karbonatlı su ile yıkamak gerekiyor sağlıkla büyüt hayırlı olsun
mucizebebegimmm Baklavaseverim ya bana da doktorun bir tane verdi onu kullanıyorum aynı zamanda tahin yağı aynı zamanda tazeyağ ve zeytinyagı bayağı bir şey yani 😂😂😂 ama bugüne şükür. Bunu da doktoruma bir sorayım 🥰
Baklavaseverim mucizebebegimmm Sor bi benim doktor da bunu kullanıyormuş cmcnsmdks benim kopacak derecedeydi zaten
Selim_Alparslan Talentedmom yaa canım benim tabiki veririm 🌺🥹 Grip oldum cok kötüyüm şimdi bu çıktı başıma 🥹🤷🏼♀️
Nimoss mucizebebegimmm Sağlıkla sıhhatle evladına bir an önce kavuşursun umarım. Allah yardımcın olsun güzel doğumların olsun.
Selim_Alparslan Talentedmom Yeni geldim kuzum bebek kanala yerleşmiş acilmam yok sancim cikmadi bekleyeceğiz dedi doktor 🥹🌺
Selim_Alparslan Talentedmom Gelen giden yok kuzu sanci ve agrilar da gitti sadece aşağıya baskı var kanalda olduğu için 😄