Hapyykm Kızlar 19+3 bugün detaylı ultrasyona girdim çok şükür bi sorun çıkmadı sadece bana şimdiye kadar %99 kız denilen bebeğim erkek çıktı şoktayım bu durumu yaşayan var mı
Fattmasevinc Hapyykm ben 🙋♀️ 13. Ve 16. Haftada erkek 18. Haftada kız dendi 21. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Hatta inanamadık doktor pipisini gösterdi ultrason da anca inandık ☺️
petitehatunn Hapyykm Bana da doktorum 16. haftada yüzde yüz kız dedi ama ben yine de ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ne olur ne olmaz diye😂😂
Ece111 Hapyykm banada bi erkek bi kız dediler hatta en son gittiğimde %99 dedi bende detaylıyı bekleyim ozmn
Hapyykm Fattmasevinc benim 13 haftada erkeğe benziyor dedi sonraki haftalar %99 kız dedi üstelik ayrı üç doktora gittim onlarda kız dedi nasıl olurda görememişler
petitehatunn Hapyykm Ne bileyim 16. hafta gayet görülebilir bir hafta nasıl karıştırıyorlar acaba? bir de erkek dönmüyormuş sanırım genelde kız dedikleri değişiyormuş
ilkimada Detaylıda söylenen cinsiyet sonradan yanlış çıkıyor mu onu merak ediyorum bende. Yani detaylı ultrason 100 de100 doğru mudur. Doğru çıkmayan oldu mu acaba
Nezahatozen ay şaka mı öyle birşey demesinler bütün kıyafetleri pembe aldik😶 birde erkek çıkarsa vay halimize 😂😂