Aaayseeert Mucizem522 öncesin de olmuştum tuttu ama ilerleyen haftalarda kalbi durdu şimdi ikinciyi genetikli yaptıracağız
Yamansaysegul Aaayseeert benım oğlumda Pgt li embriyo şuan 6 yaşında Rabbim sizede güzel haberler almanızı nasip eder inşallah 🙏
Aaayseeert Yamansaysegul yaaa inşallah benim 2. Transferim olacak ilki tutmuştu aslında ama 10. Hafta da kalbi durdu genetik sorunu varmış sanırım o yüzden ikinciyi doktor böyle uygun gördü
Aaayseeert FatmaZehra06 valla stresli geçiyor canım nasıl olacak ne bitecek olacak mı diyerek geçiyor günlerim sürekli dualar ediyorum bel ve kasık ağrılarım var o da iğnelerden dolayıymış . Sen nasılsın bakalım
FatmaZehra06 @Aaayseeert ınsallah güzel sonuçlar alırız canım dualarım senınle Rabbım gönlüne göre versın stres yapma zamana bırak dua et Rabbım nasıp edıyor doğru zamanda 💗🌸
321duru123 Aaayseeert insaAllah sağlıkla kolaylıkla nasip olsun size bizde yapacaktık pgt ama kendiliğinden sürpriz oldu bize aceba maliyeti ne kadar süreç çok uzunmu
Aaayseeert 321duru123 yaaa ben çooook işlem gördüğüm için ( kist ameliyatı , kürtaj vs) şuan 500 ü geçti . 1 kere denemek 250 yi bulmuştur şuan ikinciyi yaptırıyorum Allah nasip eder inşallah . Yani 1 ay süren bi süreç ama ruhen yoruluyorsun