HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 2 aydır reglim az kızlar öncekine göre ve ağrım oluyor neden böyle olmuş olabilir en son olduğumu da 3 gün erken oldum
_89jkh HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI yumurtlama az olabilir. Yumurta sayına baktırmalısın bence. Benimde kanamam az oluyordu yumurta sayım sıkıntılıydı.
myangelson HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI bu ay benim de öyle oldu çok ağrım oldu ve çok az geldi yani 1 gün tam anlamıyla bile gelmedi şuan leke şeklinde geliyor sadece 4. Günüm bugün. Normalde bugün bile aktif gelirdi az da olsa 🥲
Bebekkuzu HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI hormonal veya yediklerinizle alakalı olabilir doktor bana öyle demişti yumurta sayım iyi çıktı
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI _89jkh şuan için çocuk düşünmüyorum gelecek yıl için planım var ama aklıma benimde bu geldi ya bi sıkıntı varsa diye düştü aklıma 😕 peki napıyorlar böyle bir şey varsa ve regl dönemimde mi gitmeliyim doktora yoksa değilken mi
_89jkh HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI regli nin ikinci günü gidiyorsun. Hem ultrason dan hemde kandan bakıyorlar. Yumurta sayın az ise çocuk için beklememeni öneriyor. En kısa sürede gidin ihmal etmeyin. Sonrası çok pişmanlık oluyor. Takviyeler ve beslenme ile var olan yumurtanın kalitesini arttırıyorlar. Ama her zaman sonuç olumlu olmuyor çevremde sıkıntı yaşayan insanlar var. Zor bir süreç
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI _89jkh yaa öyle mi😢 inşallah sorun yoktur çocuk düşündüğüm zaman gitmeyi planlıyordum ama önce gitsem daha iyi olacak sanırım ihmale gelecek bir şey değil çok teşekkür ederim bir dahaki regl dönemimde gideyim 😢
gizemgul_1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI evet haklı amh değerine baktır mutlaka yani yumurtalık rezervi. Erken menapoz durumu artık çok yaygın..amh 1 in altındaysa tüp bebeğe yönlendiriyorlar
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI gizemgul_1 bir tane çocuğum var aslında ama tabiki yine çocuk istiyorum. Daha çok korktum şimdi sizde böyle söyleyince inşallah öyle bişey yoktur😢 ağrım da fazla oluyor bu da mı ondan
Lavista Yaşınız kaç? Altında bir sürü neden olabilir; kist, hormonsal düzensizlik, yumurta rezervinin az olması vs.
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Lavista 26 yaşındayım kist yoktu birkaç ay önce gittim ama diğer durumlara bakılmadı tabi
gizemgul_1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI yani olabilir ama ilk çocuğunuzda sorun olmamış yinede içinizi rahat tutun sadece ertelemeseniz daha iyi olur çocuk düşüncenizi bana amh ın düşük dediklerinde 24 yaşındaydım :)
Lavista HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI daha çok gençsiniz sorun ne ise iyi doktorlarla çözülür merak etmeyin
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI gizemgul_1 teşekkür ederim inşallah sorun yoktur bir dahaki regl dönemimin 2. Günü gideyim en iyisi 🥲
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI myangelson aynı benimde öyle oldu normalde ilk 3 gün çok gelirdi sonra azalırdı ama leke leke oldu dediğin gibi hatta erken biter dedim ama bitmedi nerdeyse 1 gün daha uzuyordu hatta. Hiç bişey anlamadım ilk defa böyle oldum ve korktum 😢
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Bebekkuzu baktıracağım bende her ihtimale karşı yediklerim hep aynı şeylerdi ama bilmiyorum
myangelson HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI bence korkulacak birşey yok ya önceden de arada öyle olurdu benim uzun süre böyle devam ederse bir doktora gitmekte fayda var tabi
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI myangelson 2 aydır üst üste olunca kafama taktım şimdi bi de yukarda arkadaşlarda yumurta rezervlerinden bahsetti korktum 🥲