Annesii66 Geceleri uyurken özellikle bacaklarıma aşırı derecede kramp giriyor uykudan uyanıyorum resmen bu ay kontrolüm var doktora söylüycem magnezyum ile ilgili bir ilaçta vermediler 22. Haftadayım
SuEr_Tu1512 Annesii66 Magnezyuma başlatır büyük ihtimalle. Bende aynıyım. Bacaklarıma, parmaklarıma kramp giriyor kasılıp kalıyorum. Magnezyum da kullanıyorum, soda da içiyorum bi faydasını göremez oldum. 31 haftalığım bu arada🤷♀️
ipek-15 Annesii66 ayak bileklerime ve baldırıma giren kramplarla bağırarak kalkıyordum ocean extramag aldım mükemmel çok memnunum kramp girmiyor ve rahat uyuyorum.
geleneksel1annem Annesii66 ocean extramag kullanıyorum ki bazen ona rağmen giriyor ama güzel bi takviye doktoruna bi danış istersen
Filtekahvee Annesii66 bende o şekildeydim plates ve magnezyum Muz soda tükettim em son magnezyumu 2 taneye çıkardık rahatladım
SuEr_Tu1512 ipek-15 Benimde baldırıma ve parmaklarıma giriyor 😟 Doktorun mu önerdi, acaba bende alsam faydasını görür müyüm kii
ipek-15 Annesii66 devlet yazmıyor özel zaten sadece kullanayım mı diye sorun ben şahsen çok memnunum belki sizede iyi gelir
ipek-15 SuEr_Tu1512 bana dr önermesi açıkçası ben çevremden kullananlara sorup öyle aldım iyiki de almışım uyumama da katkı sağlıyor.
Annesii66 geleneksel1annem off evet aşırı acılı bişey ya dün gece kramp girmişti hala bacaklarım felaket ağrıyor çalışıyorum bide 🤦🏻♀️