CerenMasal19 valeriaa_ öyle bile olsa bu burda söylenmez. Burda Türkiye’nin ücra yerlerinden belki köylerde doktor seçme şansı bile olmayan gebeler vardır. Tek maaşla geçinen,devlet hastanesinde azar yediği halde oraya gitmek zorunda olan insanlar var hiç mi okumuyorsun ? Herkes 3-4 e doğum yaparken o 9 a yapmış doktoru ebesi özelmiş kocası parayı sorun etmezmiş. Üffff bi yandan kendime kızıyorum şuan sana şunu yazdığım için ama dayanamadım her neyse. Sana hayatta başarılar.
valeriaa_ CerenMasal19 ben nispet için demedim maddiyat sıkıntımız yok çocuk seviyorz dedm ,imkanı olmayana ben mi sebep oldum allah yardımcıları olsun .burda bir tek sen ayaklanmışsn ,kötü bişey yazdğmı sanmıyorm fazla tepki vermişsnz ,iyi günler …
danla2711 Aaayseeert 23 yaşıma girdikten 2 gün sonra yani geçen sene 21 eylülde öğrenmiştim🥰 şuan 4 aylık oğlum var💙
Aaayseeert Abs180220 yaaa bende 28 yaşıma gireceğim daha nasip olmadı herkes erkenden yapmış ben mi geç kaldım diye düşünmeden edemiyorum ama sizde benim yaşlarımdaymışsınız sevindimmm 🫶💝
Abs180220 Aaayseeert hiç öyle düşünme canım herşeyin bir vakti zamanı var , rabbimin vardır bir bildiği inşallah seninde güzel haberleri alırız 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkes sağsalim kucağına alsın inşallah ❤