Kuromi Aaayseeert ilk gebeliğim 20 yaşında ikinci 28 yaşında . 🥰🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
hiranurtas Aaayseeert ilk gebelik 16 yaş 2 ci 18 yaş 3 cü 21 yaş şuan 35 haftalık gebeyim 4 gebelik 26 yaş
Aaayseeert FatmaZehra06 benim gibi olmuş bende kürtaj oldum sizin kaçıncı haftaydı şimdi pozitiftir inşallah
Embu Aaayseeert 25 yaşım da hamile kaldım 26 da doğumum gerçekleşti şimdi 29 da ikinci bebişime kavuşacam inşallah sağlıkla 3 haftam kaldı 💕
FatmaZehra06 @Aaayseeert 8. Haftada canım inşallah bu sefer sağlıklı bir hamılelık gecırırsınız gönlünüzce olsun 🌸
Burcak61 Aaayseeert 26 yaşımda oğluma hamile kaldım 27 ye 3 ay kala oğlumu doğurdum şu an 32 yaşımdayım 33 de kızımı kucağıma alcam araları 6 yaş 4 ay olacak ama kesinlikle ilk gebeliğimde vücudum daha dinçti
Ozgedgn1 Aaayseeert olur canım sen akışına bırak . Bende hep kafaya takıyordum yumurtlama çatlama değerlendiriyordum yine tutmuyordu. Hiç bişey yapmadığım ay hamile kaldım . Umudunu yitirme Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah