ElaEge Aaayseeert 23 yaşımda öğrendim 24’e 3 ay kala doğum yaptım şimdi 25 yaşındayım 4 ay sonra 2. Bebeğimi kucağıma alıcam inşallah♥️
BurcuMusti3107 Aaayseeert ilk gebeliğim 25 yaşında oldu şimdi 28 yaşındayım ikinci bebişime hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🌸
Elatalay Tucci benimde 2. Gebeligim.35 yasindaym ama korkuyorm ikili testte falan yaş riskinden dolayi kacinci haftadasiniz
Ozgedgn1 Aaayseeert olur canım sen akışına bırak . Bende hep kafaya takıyordum yumurtlama çatlama değerlendiriyordum yine tutmuyordu. Hiç bişey yapmadığım ay hamile kaldım . Umudunu yitirme Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
kubos_ Aaayseeert ilk gebeliğimde 21 yaşındaydım ama maalesef düşük yaptım şimdi 1.5 sene sonra yeniden hamileyim 28 haftalık oldukk🤗😁
ElaEge Aaayseeert inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza Allah olmayan arkadaşlarımıza da tez vakitte en güzel şekilde nasip etsin🌸🙏🏻
valeriaa_ Aaayseeert kızım büyüsn azcık seneye bu zamanlar 4. Düşünüyom 😃😃😃 hatta ikiz üçüz olsa fena olmaz diyom 😃😃