Esraerdgn95 Suyum mu geliyor azar azar akıntı şeklinde ben anlayamadım. Deneyimli anneler bir aydınlatırmısınız. Hastaneye gitmelimiyim. Kasık ağrım fazla. Belime yavaştan ağrı geliyor gibi. Sabah zaten kontrol var. Yarın 40.hafta .
bengutnrvr Esraerdgn95 benim suyum kademeli gelmişti Gece iç çamaşırımı ıslatacak kadar Sabah 7 gibi de aynı şekilde geldi Bu süreçte hastaneye gittim doğum başlamış dediler doğumhaneye almışlardı beni 11 gibi suyum tamamen boşaldı Emin olmak istersen hastaneye git ama biraz daha bekleyebileceksen de bekle
Songulblt Esraerdgn95 şar dıye bu anda boşalır yasa sızıntı seklınde diyorlar ama kaşık ve bek ağrın varsa doğum olabilir
Esraerdgn95 @Melosss_16 hayır öyle değil iç çamaşırı değiştirdim bir tane ortada ıslaklık olduğu için günlük ped kullandım yine ortada ıslaklık. Devamli değil aralıklı şekilde oluyor
Esraerdgn95 @bengutnrvr tamam çok teşekkürler kontrol edip durma göre gitmek de fayda var ne olur ne olmaz
Esraerdgn95 @Songulblt benimde aralıklarla akıntı şeklinde bel ve kasık ağrımda geçmezse hasteneye giderim teşekkürler
Aler Esraerdgn95 ayyy esraaa heycan yaptım burda postunu görünce allahım böyle bi güzle gecede çektirmesin sana da kolaylıkla gelsin inşallah yavrun 🤭☺️
Oz_bebek9396 Esraerdgn95 peçete yada günlük ped koyabilirsin gelmeye devam ediyorsa mutlaka gitmelisin enfeksiyon riskine karşı ve peçete koyunca 15 dk evin içinde yürü yerçekiminden dolayı suyun akmaya devam ederse kontrol et git sabahı bekleme enfeksiyon riski var çünkü hadi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah Esraerdgn95
Silaaaamom2025 Esraerdgn95 ayyy çok heyecanlı hadi esraa bekliyoruz hayırlı güzel pozitif bir doğum hikayesi 💕🥰
Esraerdgn95 @Oz_bebek9396 @Silaaaamom2025 @Aler Kızçelerim merhaba gece ki sancılarım gerçekten doğum sancılarıymış. Dün 15.02 de oğlumu vajinal doğum ile kucağıma aldım. Uygun zamanda -/+ yazacağım doğum hikayemin. Bende oğlum da iyiyiz ama ağrılarım var kesim var çünkü. 5 iç 5 dış 🥹 ama şükür . Merak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizi öpüyorum.
Oz_bebek9396 Esraerdgn95 ahh çok merak ettim ve o kadar sevindim ki sağlıkla hayırlısı ile kavuştuğuna senin adına mutlu oldum🫠🫠🫠 nasıl da mis kokuyordur şimdi nasıl da mutlusunuzdur Allah ım daim etsin lohusalığın hayırlı ve gönlünce güzel istediğin gibi stressiz geçsin sağlıkla geçsin kendine gelince gel bekliyoruz 🤭🫠🤲🏻🥰