Sema2019 Merhabalar güzel annelerm nasılsınız nasıl gidiyor kaçıncı gebelik bi belirtnz var mi benm ikinci gebeliğim ve doğuma dair hic bi belirtim yok bakalim ne zman gelecek prenses ❤️
pnar-06 Sema2019 38+2 benimde 2.gebeliğim bir belirti yok biran önce gelsin istiyorum ya yoruldum bunaldım
Sema2019 pnar-06 havalar boğuyor aslında ben doğsun istiyormuyum bilmiyorum hem doğum hemde iki çocuk olayı gözümü korkutuyor gibi 🥺🥹
Burcutku 38+6 ama hiç gelesi yok ne sancı ne bişey cuma günü kontrolüm var bakalım ne olacak Artık çok zorlaştı 😔💕
Sema2019 Burcutku aynen bende de hic belirti yok bende sabah gitmeyi planliyirm hast bakalim ne diyecek doktor
pnar-06 Sema2019 evet ya havalar çok bunaltıyo ben doğsun istiyorum ya merak ediyorum kızımın kardeşiyle tanışmasını felan
Sema2019 Burcutku ben göründüm 3 cm açıklığım varmış doktor yarn yatışimi verecek dua edin selametle ve kolaylıkla geçsn
Sema2019 Burcutku evet cuma günü suni sanciyla doğum yaptm 1 2 saat sancı cektm ama cok siddetli sancilardi hamd olsn saglikla bebeğimi kucağıma aldm darısı tüm gebelere insaAllah şuan tek zorluğu biraz dikislerm var onlarda iyilezirse iyiyiz hamd olsn
Burcutku Sema2019 çok sevındım Allah analı babalı büyütsün bu kadar olmuş ya dikişlerde düzelir bırkaç haftaya Darısı bana Inşallah hala beklemedeyim tık yok 39+4🥹
Sema2019 Burcutku en hayırlısı ve en kolayoyla size de nasip olsn insaAllah nasilsnz şuan bebis nasıl herşey yolundadır umarim