hiranurtas Gece uyku haram mide yanması beni mahf etti boğazıma kadar yanıyor doğuma az kaldı ama öldüm artık ya ne kulanıyorsam geçmiyor mide yanması ☹️☹️🥵🥵
valeriaa_ hiranurtas bennde oyleydm mide koruyucu yazdı ,ohh be rahat ettm istediğmi yedim bence sennde bi sor koruyucu yazsın kullan
ipek-15 hiranurtas yastığınızı yüksekte tutun benide mahvetti çok kötüydü. Gaviscon içtim bir kaç kez. Forumda rennie duo falan gördüm ama kullanmadım. Soğuk süt, sadece kefir, tahin bunlarda doğal yöntemler.
[silindi] hiranurtas mide ilacı yazdı mı doktorun. Çok zor mide yanması ya yatsan yatamıyorsun uyku uyutmuyor 🥲
valeriaa_ hiranurtas hatırlayamadm ,siz doktora soyleyin mide koruyucu deyin o size uygun olanı yazar çok iyi bşey bana dua edersnz
hiranurtas ipek-15 soğuk süt biraz fayda ediyor geri başlıyor benim midem degişik anam doğum yaparsam geçer ancak 😊
hiranurtas Eres26 teşekkürler cnm 20 haftada başladı ama şuan 35 haftalık son 2 haftadır felaket yanıyor
hiranurtas ozlemez sürekli yiyorum bakalım sezeryan dogumum az kaldı doğum yaparsam derin nefes alıcam 😃
hiranurtas Ecisbicis kullandım canım 4 şişe bitirdim bünye alışıyor belli bir süreden sonra fayda etmiyor
Gzdenr34 hiranurtas aynı benimde öyle 35+3 aşırı mide yanması yaşıyorum ama rennie şurup içiyorum inanın iyi geliyor dik yatıyorum bi de anca bu şekilde