Asyaalin 20 haftalık hamileyim bebişim kız haftaya detaylı ultrasonum var geçen hafta kontrole gitmiştim kendi doktorum izindeydi başka bi doktor baktı bacak arası resmide vermiş klitorisin bu kadar bu kadar şişkin olması normalmi ?
r_deniz Asyaalin ultrasondan bir şey anlamadım ama erkek bebekte çıkıntı olur kızda olmaz klitoris ultrasonda çıkacak bir şey değil
1kovakizi Pzt doktor randevum vardı bunu doktorum söyledi ne tesadüf :) kız bebeklerde klitoris çıkıntısı oluyormuş daha yeni geliştiği için.doktor kızımı 15.haftada erkek sanmıştı ama meğerse klitoris çıkıntısıymış öyle dedi sizinkide öyledir
Asyaalin 1kovakizi yaa demek ki böyle bişey çok teşekkür ederim bende biraz araştırdım korktum neyseki detaylı ultrasona az kaldı☺️
Eyllo Asyaalin kızlar bir sorum olacak benim bebeğim 20 haftaya kadar kız dedi doktorum detaylıda erkek dediler acaba yanılma payı olabilir mi şimdi sizde görünce şaşırdım acaba klitoris olabilir mi
Asyaalin Eyllo yani detaylıda yanılma olmaz diye biliyorum güzelce incelediyse resim varsa eklermisiniz baya geç haftada değişmiş
Eyllo Asyaalin ilk öğrendiğim fotoğrafta kesesi yuvarlaktı herkes kız dedi 🙈 karnımın şekline Çin takvimi ve burada cinsiyet tahmini yapan herkes kız dedi doktorum kız dedi ama detaylı erkek dedi 🙈😊 kısmet allahtan hayırlısı inşallah