Akbs Eres26 Rumii22 canım ben Cybex eezy twist 2 aldım ilk önce gelince beğenmedim bebeğin oturmaz kısmı çok ince sırt desen sallanıyor evet hafif ama bebek için konforlu değil oturma alanı dar 360 derece dönüyor olması üstelik bebek üzerindeyken hoşuma gittiği için almıştım ama iyi ki iade etmişim civilden gidip görerek aldım bir çok modele baktım ve Kraft Tokyo pr karar verdim hem bebek için rahat hem anne kullanım açısından kolay 360 dönebilme özelliği onda da var çok kolay katlanıyor tek elimle kapatabildim Cybexe göre 2 kilo daha ağır ama gerçekten konforlu tavsiye ederim
asennaa Travel var , 18 aylık bebeğim, öyle hantal ya da çok kaba değil, tabi bi kabin boy kadar küçülmüyor ama taş gibi çok memnunım
momandboy_ Rumii22 ben oğlumda travel kullandım pişman oldum şuan ikinciye hamileyim kabin boy alıcam
feslegen_13 Rumii22 ilk gebeliğim biraz araştırdım boyut olarak filan Büyük evet ama sağlamlık açısından filan travel tercih ettim diğerleri çok basit görümlüydu uzun ömürlü olmasını isterseniz seçim yapabilirsiniz
Havva1_ Ben bebek arabası ve pusetimi taşınacağım için satıyorum çok uyguna vereceğim kargoyla da gönderebilirim çift yönlü çok rahat
Nrgalt8 Simsimsem ben 2 tane Kraft Tokyo plus aldım geçen indirimden. Henüz elime ulaşmadı gerçi ama yanyana ya da arka arkaya modellerden daha rahat kullanabileceğimi düşündüm. İkiz bebek arabası aparatı ile de birleştirebilmeyi umuyorum. Gelince göreceğiz 😂
Anonymous1 Rumii22 arabamız büyük değil bagajda da birkaç şey var dolayısıyla fazla şey almıyor ama travel sistem aldık travel sistemlerin bile bir sürü çeşidi var dolayısıyla bazıları daha az yer kaplıyor. İnglesina electa+ aldık biz katlanınca küçük boy valiz gibi oluyor ve hafif de kabin boy gibi bir travel sistem bebek arabası yani
Simsimsem Nrgalt8 inşallah içinize siner sağlıkla gelsin bebişleriniz 🙏🙏 peki ikizleri tek başınıza dışarı çıkarır mısınız ? Belli bi aydan sonra tabi. Ben çıkarırım diye düşünüyordum çevremdekiler iki bebekle asla tek çıkamazsın diyor acayip sinir oluyorum:(
Nrgalt8 Simsimsem açıkçası bir süre tek çıkabileceğimi bende düşünmüyorum. Ama bi kuvvet gelir başarabiliriz diye umuyorum :) kimsenin sözlerini dikkate almayın hallederizz
archiemom Rumii22 bagi neo2 kullanıyoruz, travel ama çok hafif ve kibar, tek elle katlanıp açılıyor, az yer kaplıyor, sürüşü de çok rahat, bakmanızı tavsiye ederim.
Kabiyra00 Rumii22 şu anki aklim olsaydi kabin boy alırdım. Kuzenim pierre cardini önermişti ama almamistim. Şehir dışına da gittim 3 ay kaldım. Götüremedim bebek arabasını. Bir de bence cocuklar için rahat değil. Ben kızımı oturtamadim. Yani rahatliktan miydi gerçi emin değilim ama..
araspoyraz Rumii22 yenidoğan için travel mantıklı oluyo ya ben iki oğluma da alamadım ama inşallah şimdiki bebeğime alırım tek temennim🙏😄
Sevdeyilmaz Rumii22 bence dönemine göre ikiside kullanışlı eğer travel sistem alacağınız araba portatifse extra kullanışlı olur benim bebek arabam kenya I-sıze kullanmaya başlamadım henüz ama tek elle kapatabiliyorum yönünü çok rahat kendime doğru ya da dışarı doğru çevirebiliyorum özellikleri önemli bu sebepten
Meli21 Rumii22 ben kabin boy aldim JOOLZ AER markasi tek elle kapanip aciliyor okadar iyiki. Hatta yazin veya biyere gidiceksem hep onu kullaniyorum. Hepde aktarmali gittigimiz icin kizim uyudugu zaman kabinden cikarip yatirsbiliyorm cok kolay oluyor
sari_papatyam Rumii22 gerçekten de ikisinin de yeri ayrı travel ilk iki yaş güzel oluyor sonra kabin boy daha rahat geliyor ben de ilk travel almıştım puseyindne çok yararlandık sonra seyahatlerde kabin boy lazım oldu onu da ikinci el aldık mecbur onu da 5 yaşına kadar kullandık 😁
dygup Canım kabin boy travel sistem bebek arabaları en güzeli ilerde sana artı mastaf açmaz hafif küçük pusette takılıyor ilk dönem kullanımı için prego aria plus , prego solo plus, pierre cardin karma plus ben bunlardan birini alacağım en çok solo plus ı düşünüyorum.