Coolmum Kızlar 30. Haftam bugün Kolestaz şüphem var sonuç bekliyorum 🙏🏻 Kolestaz olup erken doğum yapanlar nasıl bir süreç yaşadınız ? bebeklerİniz küveze girdi mi ? Yaşayan anneler biraz bilgi verir misiniz 😞 alt 80 ast 62 safra asidi sonucum çıkmadı henüz ama çok yoğun olmasa da kaşıntılarım var maalesef
Beyza_35 Coolmum Bende de 1 haftadır ayak kaşıntısı var doktorum alerjiktir dedi kolestaz 30dan sonra başlıyor dedi 28 haftalığım cildiyeye randevu aldım bakalım 😔
Fatty Coolmum merhaba benim değerlerim çok daha yüksekti. Ursactive diye bir ilaç vereceklerdir muhtemelen ve değerleriniz düzelecek inşallah tedirgin olmayın🌸 bebeğim 37+1 de geldi küvöze yoğun bakıma hiç alınmadı sağlıklı bir bebek. Ben de hastaneye yatış yaptığım dönemlerde çok kaygılıydım ve bunlar bitince ben de insanların içini rahatlatmak için yazacağım demiştim. Şimdi her şey yolunda gebeliğinizin tadını çıkarın olur mu ❤️
Coolmum Beyza_35 zaten 30 A bişey kalmadı bir hafta geriden başlaması bence normal günü gününe olacak hali yok inşallah sizin de sonuçlarınız temiz gelir 🙏🏻🙏🏻
mrserdogan12_ Beyza_35 bende 27 haftalığım ama 2 hafta önde bende de durum aynı kaşıntı vs ast alt değerler iyi dedi yarın safraya bakılcak umarım değildir ve hemen geçer hepimizin ki
Coolmum Fatty yaaa çok teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattınız 🙏🏻😊 kasıntılarınız nasıldı bazıları çok ileri derecede olduğunu söylüyor ama bende o kadar kasıntı olmadığı için içimi de biraz ferahlatmak istiyorum belki yoktur diye 🤭
Niyalcimm Fatty merhaba ben de bugun tanı aldım 35+2 haftam. Yatıl önerdi bilkent şehir hastanesi, kan değerlerimi her gün almak ve nst bakmak için, ama biz evden gideceğiz bu iki gün. İlaç da kullanmaya başladım. Ursactive. Siz ne kadar süre yatış aldınız?
Fatty Coolmum ben covit gibi bir hastalık geçirmiştim o etkilemiş sanırım karaciğer değerlerini o yüzden öyle çok kaşıntım yoktu benim de ama önemli olan kaşıntıdan çok değerler zaten bence artmaz kaşıntılarınız da
Beyza_35 mrserdogan12_ Mantar mış benim krem yazıldı çok şükür geçti, sizinde biran önce geçer inşallah 🙏🏻🤍
mrserdogan12_ Beyza_35 benimki öyle bişey değilim eminim midem çok kötü safra asidi mahvetti ayakta duramaz oldum oturduğum da bile tüm yiyecekler boğazıma geliyor yanıyor acıyor gaviskon asla fayda etmiyor zaten kıvamı midemi bulandırdı inşallah geçer çok zorlanıyorum