Sedaaksoy Gamzeahmet123 muz yemeğe çalış bol boool meyve sebze yeee.. kahvaltını çok güzel çeşit yap süt yumurta yoğurt ye.. ceviz yeee
Annekuzusu123 _gmzenur_ maşallah seninkinin kilosu önde bende Salı günü gitmiştim 34+3 de 2.520 dedi normal dedi sen nasıl besleniyorsun
_gmzenur_ Annekuzusu123 Ekstra birşey yemiyorum canım sadece kefir muz kaşar ekstra yediklerim. Gece yatmadan önce mutlaka bir bardak kefir içiyorum.
Annekuzusu123 _gmzenur_ ayy işte o kefir çok yararlı diyolarda ben içemiyorum sadeyi aldım daha dolapta duruyor ama diğerlerini bende yiyorum yani
_gmzenur_ Annekuzusu123 meyveli olanları var onlardan da içiyorum. Meyveli olanlarında kötü tadı belli olmuyor
filiz8363 Aliaras2022 evet evet 33+5 te 37+4 le uyumlu dedi doktor tekrar şekerime baktı şekerim çıkmadı baya önden gidiyor iri bebek dedi bende inanamadım kızım 35 te 2600 doğmuştu. Ama sürekli tahin muz avakado ceviz tüketiyorum
ageuy1-2 nilsumm ben en başta çok yedim pekmezle birlikte kontrolde bebek önden gidiyordu suyum da fazlaydı bende diyete başladım hemen normale dönüyor zaten
Zeyneppp13579 nilsumm dün 32+3 te gittim 2.480 gramdı. 2 hafta önde gidiyormuş. Doğuma kadar nolacak Allah bilir 😬