geleneksel1annem Hep şase ya da ağızdan antibiyotikler kullandım ilk defa fitil verdi doktor kullanan var mı geçiriyor mu ?
Seloloo geleneksel1annem ben de saşe kullandım ama burada yorumlarda fitil kullananları hatırlıyorum okudum
SuEr_Tu1512 geleneksel1annem 27.haftamda hem fitil, hem antibiyotik, hemde iğne kullandım. 28.haftada gittiğimde daha iyiydim. Şuan 31im antibiyotik kullanıyorum yine 🤷♀️😮💨
Kitlik_irm geleneksel1annem geçen hafta hem fitil hem şase kullandım şase yan etki yaptı 4 gün ishal oldum ama fitil bı sıkıntı yaratmadı aksine rahatlattı
geleneksel1annem Asl1_q ben de sevmiyorum ama 35. Haftadayım en başındna beri var bıltım artık ilk gebeliği m’de böyleydi ama 3 günlük bi fitil vermişti doktorum
geleneksel1annem Kitlik_irm şaseden ben de memnun değilim hiçbir işe yaramıyor bi kullanayım bakalım ya o sabah kalkınca kalan ilacın çıkması beni çok rahatsız ediyor sevmiyorum ama yapacak bişey yok tabi🤷♀️
hanimiss geleneksel1annem mantar için kullandım ben fitil. Keşke daha ilk zamanlarında kullansaymışım dedim. Tek kullanımda kesildi
SuEr_Tu1512 geleneksel1annem Hiç sormaaa😮💨 20.haftalarda denize gitmiştim, ordan bulaştı herhalde bana da. Sonrası berbat, geçmek bilmedi😟
geleneksel1annem SuEr_Tu1512 ay ben hiçbir yere de gitmedim AVM ye bile hiç gitmedim düşün😂 ama çocukkenden beri vardır bende ara ara olur geçerdi
Sumeyyetopal25 geleneksel1annem benimde tek umudum o inan hele ki o kaşıntı yok mu son 15 gün Allah yardımcımız olsun çok zor